Cum să faci un USB bootabil Windows 11

Post

User avatar
Site Admin

108
Doriți să vă actualizați computerul la Windows 11 sau să vă resetați computerul ca nou? Veți avea nevoie de un disc USB bootabil Windows 11. Acest ghid vă spune cum să descărcați toate elementele esențiale și să creați unul.

Dacă încă trageți Windows 10 pe computerul dvs., dar simțiți că în sfârșit cedați nevoii de a instala Windows 11 sau dacă computerul dvs. a încetinit și are nevoie de o resetare, instrumentul esențial în ambele scenarii este un stick USB bootabil Windows 11 .

Dacă întâmpinați probleme legate de registry sau de șofer, această unitate de memorie se dublează ca un cuțit elvețian. În plus, resetarea periodică a computerului ajută la eliminarea dezordinei nedorite și menține sistemul ca nou.

Deci, dacă sunteți aici pentru a afla cum să creați un USB bootabil Windows 11, ne vom arunca imediat în procesul detaliat—Iată un sfat pro: faceți o copie de rezervă a tuturor datelor esențiale de pe computer înainte de a încerca o resetare a sistemului.

Cum să faci un USB bootabil Windows 11 utilizând Media Creation Tool
Media-Creation-Tool-1-.jpg
Cea mai ușoară modalitate de a face un Windows 11 USB bootabil este utilizarea instrumentului oficial de creație media al Microsoft . Acest lucru va face aproape totul pentru dvs., inclusiv descărcarea Windows 11 pe unitatea USB după formatare. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă înarmați cu o unitate USB de dimensiuni adecvate și să descărcați următorul instrument.

DOWNLOADS : https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2171764

După ce l-ați descărcat, urmați acești pași:
Conectați unitatea USB la computer
Deschideți „mediacreationtool.exe” după ce descărcarea este finalizată
Selectați limba și versiunea de Windows dorite din lista verticală
Selectați „USB Flash Drive” atunci când alegeți ce suport să utilizați
Selectați unitatea USB din lista „Unitate amovibilă”.
După ce faceți clic pe „Următorul” după ce ați selectat unitatea USB, Instrumentul de creare media va începe apoi descărcarea versiunii selectate de Windows 11 pe unitatea USB. Acest lucru poate dura ceva timp dacă aveți o conexiune mai lentă, dar nu deconectați încă unitatea USB, cu excepția cazului în care doriți să repetați acest proces din nou.

Odată ce descărcarea este completă, USB-ul de pornire Windows 11 va fi gata, așa că tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la un computer pentru a instala Windows 11.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Locked