Cum să adăugați un ciclu de hărți la un server Counter Strike 2

Post

User avatar
Site Admin

108
Rezumat Serverele
Counter Strike 2 își pot schimba harta cu comenzile „changelevel” sau „nextlevel”, iar acest lucru este recomandat la prima pornire a unui server, deoarece poate reaplica unele setări ale modului de joc care se pierd la pornirea serverului. Pe lângă aceste comenzi, se poate stabili un ciclu de hărți pentru a comuta automat hărțile la sfârșitul fiecărui meci. Acest ciclu de hărți este ales manual și se modifică pe fiecare hartă în ordine. Acest lucru asigură că serverele au o varietate bună și face procesul pentru administratorii serverului mai lipsit de griji.

Cum să adăugați un ciclu de hărți la un server Counter Strike 2 1. Conectați-vă la panoul Games.2.Oprițiserverul.3. Accesați filaFișiere.4. Găsiți următorul director:.5. Faceți clic pe Creare și alegeți Creare fișier.6. Introduceți orice coduri de hartăcare să fie parcurse pe linii separate. Consultați graficul de mai jos pentru toate codurile de hartă CS2 disponibile.

Code: Select all

/home/container/game/csgo
Coduri de hartă:
[de_inferno de_inferno_vanity
de_mirage de_mirage_vanity
de_dust2 de_dust2_vanity
de_nuke de_nuke_vanity
de_anubis de_anubis_vanity
de_overpass de_overpass_vanity
de_ancient de_ancient_vanity
cs_italy cs_italy_vanity
cs_office cs_office_vanity

7 . După ce ați terminat editarea, alegeți butonul Creare fișier . 8 . Setați mapcycle.txt ca nume de fișier. 9 . Porniți serverul. După ce meciul curent se termină, serverul va începe ciclul hărții.
Locked